dijous, 10 de maig del 2012

El C.E.V. a la Intermon Oxfam Trailwalker 2012

El passat 5 i 6 de maig l'equip "Jo també col·laboro" format per en Moisés Bernatallada, en Xavier Grabulosa, l'Angel Balado i l'Esteve Ball-llosera va participar a la segona edició a Espanya de la cursa solidària d'Intermon. L'objectiu era recaptar fons per a projectes humanitaris.
La cursa va ser un èxit, doncs amb poc més de 29 hores varen completar els 100 quilòmetres de recorregut.
L'aventura començava a les 10 del matí a Olot amb la recollida de dorsals i documentació. La sortida, puntual a les 11 del matí va fer que més de 1200 persones anessin pel carril bici com si fos un cuc gegant. Poc a poc s'anaven estirant les distàncies i paràvem a dinar a Sant Feliu de Pallerols. Allà començaven els problemes, doncs en Grabu es ressentia d'una lesió que s'havia fet durant els entrenaments, i l'Esteve, inexplicablement ja tenia butllofes als peus, cosa que no havia de passar fins als 40 o 50 km. Continuem cap a les Planes i Amer  i seguim amb més o menys problemes fins que arribem al pavelló de Fontajau a les 12 de la nit (1 hora més tard del que havíem previst). Allà l'equip de suport i família ens havia preparat un bon sopar, que junt amb els massatges de l'Oriol ens van fer revifar una mica. Allà fan una cura als peus de l'Esteve per veure quen aguanta més. Ens trobem també un equip de Valencians dels quals només quedaven dos membres. Com que no podien anar sols (coses del reglament ens pregunten si poden venir amb nosaltres i naturalment acceptem).
Sortim a quarts de 3 de Fontajau (la cua dels podòlegs era llargíssima) direcció Cassà. L'Esteve arrossegant els peus i en Grabu que ja no pot córrer més per alleujar la lesió (si, si corria se li alleugeria la tensió de la lesió) no les tenen totes. En Moisés molt més optimista i l'Angel, radiant estan frescos com una rosa.
Junts anem tirant fins a Quart on l'Esteve abandona després de 65km, doncs els peus no donen per més. La resta continua fins a Cassà.
Es fa de dia i a Cassà després d'una mica d'avituallament i l'abandó d'un dels Valencians, fem el tram Cassà Llagostera sense una perspectiva clara. El que sabem és que si arribem a Llagostera ja ho tindrem fet.
Cap a les 9 passades arribem a Llagostera on un bon esmorzar al Carrilet revifa l'Equip. Allà ens acompanyen els seguidors un tros i l'Oriol s'afegeix per donar cobertura mèdica a en Grabu si la lesió no el deixés continuar.
Aquest tram fins a Santa Cristina es desenvolupa sense massa problemes, amb en Carreras en bicicleta que fa d'enllaç entre el suport i l'equip de caminadors.
Just abans de la una arriben a Santa Cristina on ja la cosa pinta més bé: només manquen 9 quilòmetres!
Finalment passades les dues, en Moisés, en Grabu, l'Àngel i en Carles (el valencià) creuen la línia d'arribada i completen els 100 quilòmetres i la cursa, sent un gran èxit per l'equip i els col·laboradors, culminant uns mesos d'entrenament i preparatius.
Finalment volem donar les gràcies a en Raul (la nostra ombra durant la cursa), la Sònia i la Montse (equip de suport oficial), l'Oriol i la Bel (Fisioterapeutes oficials de l'equip) l'Anna, la Vane, en Carreras, l'Emi i la resta de dones, fills, pares, cosins... (per la comprensió i suport), Els patrocinadors: Dubois Natura, MAHA, Origen Fisioterapia,  Jorau Assessors, Noguera Pastissers, l'AMPA de la Llar d'Infants i l'Ajuntament de Vilobí d'Onyar. També al Col·legi de podòlegs (pels apanyos de Girona) i a la resta de gent que ens ha donat suport, ha col·laborat, preguntat o s'ha interessat pel projecte, la cursa o el nostre estat i resultat.

+ info:
http://trailwalker.intermonoxfam.org/es/equipos/ficha/jo-tambe-col%C2%B7laboro
http://www.facebook.com/pages/Jo-tamb%C3%A9-collaboro/203360736422784

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada