dissabte, 1 de maig del 2010

1a Vilobí - Matagalls

Quan sona el despertador a quarts de 5 penso que és una animalada. Quan ens trobem a la nova Plaça Nova, pensem tots que és una animalada, però en fi: ja hi som pel tros.
Hem sortit aviat per si hi ha algun imprevist. El primer ja va ser anit quan varem haver de modificar la ruta doncs no passava pel restaurant Can Puig de Sant Feliu de Buixalleu, lloc on preteníem dinar. Sortim xino-xano proveïts de reflectants i llanternes perquè si ve algun despistat de Millenium no ens atropelli. Anem direcció a Busquets i tombem cap a Santa Coloma Residencial. Allà creuem la urbanització i anem cap al sud a creuar la carretera Santa Coloma - Sils, a l'altura de Can Ramilans. Passem per el MAGMA i anem cap a Sant Salvador. Primera parada per esmorzar. A les 7 del matí i amb 12 quilòmetres fets (2 mes dels previstos per culpa de la informàtica) presenciem una guerra de l'aigua amb desenes de garrafes amuntegades davant la font. Per sort nosaltres carreguem aigua sense problemes.
Sembla que el temps aguantarà i enfilem cap a Farners per la pista forestal. EL camí va fent ziga-zagues i anem pujant com sherpes, amb bon ritme i sense parar. Portem una mitjan de temps interessant i nomes parem de tant en tant per fer un mos. No hi ha cap més incident pel camí i arribem molt abans del previst (les 11:30) al restaurant Can Puig. Allà els demanem si podem dinar a la una i finalment arriben en Cesc i en Jordi que pugen a donar-nos ànims. Ens entaulem i acabem de fer la copa a fora al restaurant abans de què plogui.
Com estava previst acabem aquí i tot i que algú encara tindria piles per baixar caminant fins a Arbúcies (uns 5km) arribar al matagalls és de bojos, de moment (25 km més) Finalment desfem el camí amb cotxe, doncs ahir a la nit els havíem vingut a deixar per tornar fins a Vilobí.

Total: 29,6km, 6h 34m

Participants: Vane, Pepe, Albert, Robert, Angelito, Puig & Puig, Ribas, Cesc i Esteve



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada